Travel

Op steenworp afstand van onze hoofdstad: EuroParcs resort Poort van Amsterdam

Op steenworp afstand van onze hoofdstad: EuroParcs resort Poort van Amsterdam
368views

Vlakbij Amsterdam ligt EuroParcs resort Poort van Amsterdam. Op dit prachtige resort aan het Markermeer zijn nu diverse vakantiewoningen te koop. Ben je op zoek naar een recreatiewoning voor eigen gebruik of voor de verhuur, dan ben je hier aan het juiste adres. De woningen zijn opgetrokken in verschillende stijlen en zijn beschikbaar in diverse prijsklassen. Van een ruim en luxe appartement voor acht personen met vrij uitzicht over het Markermeer tot een geschakelde woning met rondom tuin voor zes personen. Wil je de woning gebruiken om je hele familie te ontvangen? Kijk dan zeker eens bij de Westertoren, een recreatiewoning met eigen steiger voor achttien personen. De woningen zijn van alle gemakken voorzien. Een verblijf op EuroParcs resort Poort van Amsterdam is absoluut niet primitief te noemen!

EuroParcs resort Poort van Amsterdam: een uitstekende investering

Ben je op zoek naar een aantrekkelijke investering? Heb je al eens nagedacht over het investeren in een vakantiewoning? De verkoop van vakantiewoningen neemt de laatste jaren enorm toe, niet alleen voor eigen gebruik, maar juist ook als investering. De aandelenmarkten fluctueren en spaarrekeningen leveren nauwelijks nog iets op. Investeren in vastgoed is een stuk zekerder. Bovendien zorgen de huurinkomsten direct voor rendement. Met de verhuur van je woning hoef je je niet actief bezig te houden, dit wordt voor je gedaan. Je profiteert daarnaast van de marketingcampagnes van EuroParcs.

Ontdek de geweldige ligging van EuroParcs resort Poort van Amsterdam

Op veel toeristen oefent onze hoofdstad nog steeds een enorme aantrekkingskracht uit. Dit resort is een geweldige uitvalsbasis om Amsterdam en de rest van Noord-Holland te ontdekken. Hier zie je zelf de vergezichten waardoor de Amsterdamse meesters zich lieten inspireren bij het maken van hun schilderijen. Ook een bezoek aan Volendam en Marken mag niet ontbreken. Na een lange dag vol indrukken geniet je van een hapje en een drankje in het café-restaurant op het resort of ontspan lekker in de sauna.

Leave a Response