zakelijk

Op zoek naar inspiratie voor een kerstpakket? Bekijk dan deze drie ideeën

460views

Elk jaar komt dit fenomeen weer langs; het kerstpakket. Je wilt jouw collega’s of werknemers een leuk bedankje geven voor al het harde werk dat ze hebben verricht. Een leuke verrassing kunnen ze immers altijd waarderen. Maar doordat je dit elk jaar doet, wordt het op termijn steeds lastiger om een leuk kerstpakket te vinden. Je wilt jouw collega’s of werknemers natuurlijk niet teleurstellen hiermee. Gelukkig helpen wij je een handje door vier kerstpakket ideeën te geven. Met deze inspiratie zal het geven van mooie kerstpakketten weer als vanouds gaan.

Een kerstpakket met een bekend gezicht

Ons eerste idee voor een kerstpakket, om er eentje samen te stellen uit allerlei bekend voedsel of drank merken. Hoe meer iconisch het drankmerk, hoe beter. Ga bijvoorbeeld voor een pakket waarbij je, Lays chips, Doritos bits en Duyvis gezouten nootjes hebt als hartige snacks. Voor drank kun je Jupiler bier en Coca Cola toevoegen. Hiermee is er voor de drinkers en niet-drinkers allebei wat moois te vinden. Qua zoete snacks kun je voor Maltesers, Kitkat, Tony Chocolonely en stroopwafels kiezen. Met dit pakket zullen jouw werknemers heerlijk tijdens de feestdagen kunnen snacken.

Een kerstpakket om Oudjaar mee te vieren

Wil jij jouw werknemers liever een pakket schenken die handig is tijdens de feestdag die erna komt? Ga dan voor een pakket waarin allerlei dingen zitten die tof zijn om op Oudjaarsdag te gebruiken. Denk dan bijvoorbeeld aan wat mooie lichtpunt kaarsen om de sfeer op te vrolijken. Natuurlijk hoort daar ook een klein flesje champagne bij. Is jouw werknemer geen fan van champagne? Dan kun je ook een mooie fles rode wijn ter vervanging kiezen.

Voeg daarnaast wat snacks zoals kaas crackers, toast, hartige crackers en Lay’s Wokkels. Zo hoeven jouw werknemers voor oudjaar helemaal niks in huis te halen, en zal hij je hartelijk bedanken voor dit prachtige kerstpakket.

Hollandser kan niet

Zijn veel van jouw werknemers echte kaaskoppen in hart en nieren? Dan is een kerstpakket per land met een extreem Nederlands tintje een perfect idee. Zo kun je voor typische zoete Nederlandse snacks gaan zoals stroopwafels, zoete drop en vanzelfsprekend een pakje hagelslag. Ook kun je een heerlijke pak zoete ontbijtkoek van Peijnenburg toevoegen zodat jouw werknemers onderweg ergens naartoe een uitstekende snack hebben.

Voor de wat hartige etenswaren zijn wat bitterballen en blokjes kaas de perfecte combinatie. Ook op het vlak van drank kun je uit genoeg kiezen met dit pakket. Zo kun je voor bierdrinkers een mooi flesje hertog jan geven, terwijl ook wat Bols jenever een mooi Hollands tintje aan dit pakket geeft. Met deze drie verschillende soorten kerstpakketten, hopen we je enkele goede ideeën te hebben gegeven voor het pakket dat jij straks aan jouw werknemers geeft. Sommige van deze pakketten zijn gebaseerd op wat mooie kerstpakketten die je op kerstpakketwebshop.nl kunt vinden, dus voel je vrij om daarnaartoe te gaan om naar andere inspiratie te zoeken.

Leave a Response