health

Orthodontist gezocht

Orthodontist
376views

In mijn jeugd heb ik nooit een beugel gehad. Dit was omdat mijn gebit er toen eigenlijk heel erg goed uit zag. Nu ik wat ouder geworden ben en dus mijn gebit ook veranderd is ben ik toch niet tevreden over mijn gebit. Ik zie echt dat mijn tanden anders zijn gaan staan en het op sommige plekken niet meer een geheel is. Omdat het nog zeker niet te laat is dit te verbeteren ben ik op zoek naar een orthodontist. Zelf ben ik woonachtig in Enschede en ben dus ook opzoek naar een orthodontist uit Enschede.

Wat voor een beugel zoek ik?

Ik zie mijzelf niet graag lopen met een slotjesbeugel of met een uitneembare beugel. Ik vind dit namelijk niet helemaal passen bij een volwassen persoon. Ook denk ik dat ik hier meer last van ga krijgen en dat het mij niet gaat motiveren om zo’n beugel te nemen. Daarnaast vind ik dit soort beugels ook niet heel comfortabel lijken en zijn slotjesbeugels ook niet zo even uit te doen wanneer je er last van krijgt. Nadat ik wat onderzoek heb gedaan in de mogelijkheden en ik naar wat orthodontisten geïnformeerd heb ben ik op een speciale beugel uitgekomen. Ik heb het dan namelijk over een onzichtbare beugel. Met deze beugel zal niemand zien dat ik mijn tanden recht laat zetten. 

Voordelen van een doorzichtige beugel

Ik heb dus echt gezocht naar een beugel met de meeste voordelen die ik graag zie bij een beugel. Een van deze voordelen is bijvoorbeeld dat het enorm comfortabel zit. Ik heb namelijk van meerdere mensen gehoord dat een slotjesbeugel wel eens tot pijn kan gaan leiden en dat is iets wat ik niet graag wil. Ook heeft de beugel geen invloed op smaak enen zou ik hem bij het eten en het poetsen gemakkelijk uit kunnen doen. Hierdoor blijven mijn tanden ook mooi wit. Ook is de behandeling van een doorzichtige beugel sneller dan bij een slootjesbeugel. Door al deze punten ben ik uiteindelijk zeer geïnteresseerd geraakt in deze beugel. 

Leave a Response