Vrouwen

Profhilo Den Haag vind je op deze plek

646views

Ging jij zoeken op Profhilo Den Haag? Zoek niet verder en lees hier meer over deze behandeling. Gaaf Injectables is een kliniek die deze behandelingen uitvoert. Dit zorgt voor een hydratatie en verbetering van de huid, en het kan op verschillende plekken worden ingebracht. Dus zoek jij een behandeling met profhilo Den Haag? In deze tekst lees je meer over de behandeling en de kliniek.

Hoe draagt profhilo Den Haag bij aan jouw huid?

Als je kiest voor profhilo dan kies je ook voor een super hydratatie van je huid. Het werkzame goedje in deze behandeling is hyaluronzuur. Dit is een gelvormig mengsel wat in de huid wordt geïnjecteerd. Hier wordt een speciale techniek voor gebruikt: de NAHYCO®-technologie. Wanneer deze substantie wordt geïnjecteerd zorgt dit voor een langdurige stimulering van de huidcellen. Uiteindelijk worden je huidcelreceptoren gestimuleerd, waardoor je huid verbetert en herstelt. Weg met de rimpels door profhilo Den Haag. Gaaf Injectables gaat je hiermee helpen.

Anders dan een normale botoxbehandeling

Na een behandeling met profhilo in Den Haag ga je subtiele, mooie en natuurlijke resultaten behalen. Een profhilo behandeling is net even wat anders dan een reguliere botoxbehandeling. Het hyaluronzuur verspreid zich namelijk in de huid, waar botox dit niet doet en maar op één plek blijft zitten. Door dit proces wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit zijn twee belangrijke componenten van de huid. Omdat profhilo in verschillende huidlagen werkt wordt het ook gezien als een actieve behandeling. Het herstelt verouderd huidweefsel op een actieve manier. Daarentegen doet botox dit niet, dus dit wordt meer als passief gezien.

Kies zelf de beste plek op je huid uit

Wil jij af van rimpels in je hals? Dan is een behandeling met profhilo in Den Haag een juiste behandeling voor jou. Maar ook voor rimpels in het gezicht of voor plekken op de armen kun je deze behandeling gebruiken. Je kunt het zelfs op je handen laten inspuiten. Kies zelf de plek waar jij iets aan wilt veranderen. Uiteindelijk wordt dit spul geïnjecteerde met een dunne naald, waar je nauwelijks iets van voelt. De resultaten van deze behandeling zijn na ongeveer 2 dagen zichtbaar en blijven tot wel 6 maanden. Bij Gaaf Injectables ben je ook aan het juiste adres voor een botox behandeling.

Waarom kiezen voor Gaaf Injectables

Bij Gaaf Injectables kun je deze profhilo Den Haag behandeling op een veilige manier laten uitvoeren. Ze zijn al jaren gespecialiseerd en geven tevens een tevredenheidsgarantie. Veel klanten gingen jou al voor, en de gemiddelde tevredenheidsscore is 9,6. In deze kliniek worden alleen de beste producten gebruikt. Ze kiezen daarom altijd voor A-merken. Ook is de arts die in deze kliniek werkt opgenomen in het kwaliteitsregister. Dit wordt ook wel het BIG register genoemd. Hierdoor kun je zeker zijn van de veiligheid en kwaliteit van de verschillende behandelingen die deze arts uitvoert. Ga naar de website of neem telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Hierna krijg je eerst een intake consult (vrijblijvend) waar je alle informatie krijgt en samen de juiste behandeling samen met de arts kiest.

Leave a Response