mannen

Stijlvol je fiets opbergen: zo doe je het!

fiets
133views

Nederland: het land met meer fietsen dan mensen. Zo veel fietsen zijn vaak lastig op te bergen, maar jij wil niet de zoveelste zijn die zijn fiets in het water besluit weg te gooien. Toch is je fiets stijlvol opbergen iets waar veel mensen last van ervaren. Een simpele fietsenstalling is vaak de oplossing, maar dit kan veel beter. In deze blog geven we je drie mogelijkheden om je fiets stijlvol op te bergen. Probeer jouw favoriet gelijk!

1. Midden in de woonkamer

Ben jij trots op je fiets? Waarom zou je deze dan wegstoppen in een schuur! Je fiets kan uitstekend een onderdeel van je interieur worden, door hem tegen de muur aan te zetten of zelfs op te hangen aan je muur. Het zal een beetje aan het gewicht van je tweewieler liggen, maar als deze niet te zwaar is, kan het enorm stijlvol zijn. Hiermee geef je ook gelijk een leuke twist aan je woonkamer, aangezien je gasten niet dagelijks een fiets aan een muur zien hangen. Ook leuk: een fiets bekleden met bloemen en hem als plank gebruiken. Dit kun je weer beter niet doen met een fiets die je ook verwacht te gebruiken, maar stijlvol is het zeker.

2. Onderdeel van je overkapping

Heb jij ruimte over in de tuin? Dan is dit de perfecte plek om een hippe fietsenstalling te maken. Eerder bespraken we al de simpele fietsenstalling die juist geen sfeer uitstraalt: het is aan jou om ervoor te zorgen dat dit bij jou niet het geval is. Dit doe je door de fietsenstalling multifunctioneel in te richten! Je maakt er niet alleen een fietsenstalling van, maar zorgt ook voor een sfeervolle zitplek met een openhaard. Gasten kunnen langskomen, hun fietsen neerzetten en gelijk neerploffen. De ingrediënten voor een gezellige avonden met vrienden!

3. Opbergbox

Sommigen vinden het toch echt sfeervoller als een fiets compleet geen onderdeel is van hun interieur. Dit kan; zelfs dan zijn er mogelijkheden om de fiets sfeervol te verstoppen. Dit doe je met een opbergbox. Deze zijn in veel verschillende soorten beschikbaar, maar ook eenvoudig zelf te maken. Het ideale aan de opbergbox is dat je het erg simpel een onderdeel maakt van je exterieur, namelijk door het in dezelfde kleuren te maken. Strak in het zwart of de natuurlijke houtkleur: de opbergbox zal enkel sfeer toevoegen aan jouw tuin!

Veilig in een openbare fietsenstalling?

Zijn de boven genoemde opties voor jou geen mogelijkheid en verval jij op een openbare fietsenstalling om je fiets op te bergen? Kies dan voor extra veiligheid met een fietsverzekering van InShared.nl! Hiermee loop je geen onnodige kosten wanneer je fiets wordt gestolen of beschadigt, waardoor je met een gerust hart kunt gaan slapen in jouw stijlvolle woning.

5 Comments

  1. How do I know who my husband or wife is chatting with on WhatsApp, then you are already looking for the best solution. Eavesdropping on a phone is much easier than you realize. The first thing to install a spy application on your phone is to get the target phone.

  2. Copper alloy ingot recycling Copper wire scrap prices Scrap metal business ethics
    Scrap Copper cable value, Metal reuse, Copper scrap purification

    Scrap metal services, Copper scrap traders, Copper cable scrap market, Responsible metal reclamation

Leave a Response