health

Tena for men incontinentiemateriaal voor mannen

456views

Tena for Men Incontinentie, ofwel ongewenst urineverlies, is iets wat bij zowel mannen als vrouwen voorkomt. Bij  vrouwen komt het steeds meer uit de taboe sfeer. Tv reclames dragen bij aan de bekendheid van incontinentiemateriaal en ook het uiterlijk van de luiers wordt eigenlijk steeds mooier. Mannen zijn meer geneigd om zich te schamen voor het feit dat ze last hebben van ongewenst urineverlies. Het is nu eenmaal geen onderwerp wat je graag met je collega’s of vrienden bespreekt tijdens een goed gesprek. Incontinentie is een probleem waar veel mensen zich voor schamen. Jammer want het zorgt voor een hoop ongemak. 

Zwaar tillen 

Een heel bekende situatie waarbij incontinentie een rol speelt is het zwaar tillen op het werk. Bij het tillen van zware objecten kan het zomaar gebeuren dat je een ongelukje hebt. Dit is een probleem wat in een macho mannenwereld eigenlijk niet bespreekbaar kan zijn waardoor er wordt gerommeld met wc papier in de boxershort. Voor mannen die heel sporadisch last hebben van urineverlies is er een slip in meerdere uitvoeringen. De meest gebruikte slip is die waarbij er een inlegger in het eigen ondergoed wordt geplaatst. Wanneer het urineverlies intensiever wordt is er een optie beschikbaar waarbij een boxershort met een geïntegreerde luier wordt gedragen. Tena for Men is een product waarbij de buitenwereld niet hoeft te weten dat er incontinentiemateriaal wordt gedragen. 

Kijk naar het protective shield 

Heb je last van urineverlies dan moet je goed kijken welke variant Tena je gaat gebruiken. De mate waarin een luier voor mannen urine opneemt wordt aangegeven met een protective shield. De luiers hebben een aanduiding in de vorm van druppels. Een luier die geschikt is voor een heel geringe hoeveelheid urine heeft 1 druppel terwijl de luiers voor volledige incontinentie 8 druppels op de indicatie hebben staan. Gebruik die luier die past bij jouw urine verlies om te voorkomen dat je met een te grote luier aan loopt. Twijfel je over de protective shield die jij nodig hebt, dan staat de klantenservice van Tena for men klaar om jou te adviseren. Urineverlies bij mannen is al problematisch genoeg, waarom zou je met een niet goed passend product rondlopen. 


Boxers voor intensief urineverlies 

Heb je te maken met intensief urineverlies, vanaf wel 6 van de 8 druppels, dan is het vaak niet meer mogelijk om je eigen boxers te dragen. In dat geval is het goed om te weten dat luiers van Tena levert in de vorm van boxershorts. Het gaat om een neutraal model  boxer met een hoog draagcomfort. Op die manier is het geen probleem wanneer je een broek van een wat dunner materiaal draagt over je boxer heen. Urineverlies hoeft geen probleem te zijn. Aangezien niemand graag naar de buitenwereld toont dat er sprake is van een urine probleem is Tena for Men het product wat jouw imago hoog houdt. Met een urine opname van wel 1,5 liter is de boxer van Tena for Men de oplossing voor zelfs de meest ernstige problemen.

Leave a Response