Zakelijk

Tips om als starter freelance opdrachten van Between te gebruiken

Consultant
259views

Het maakt niet uit wat de rechten is dat je op zoek bent naar freelance opdrachten, maar als starter kan het beste een sprong in het diepe zijn. Toch is het de moeite waard als je achter je keuze staat. Het is dan ook belangrijk dat je een goede start maakt om de eerste jaren vooruit te komen, maar ook om niet af te haken vanwege tegenvallende resultaten. Als je een beetje basiskennis hebt en weet waar je naar toe wilt, dan heb je al een mooi begin. Maar hoe kan je het beste starten en waarom kan je als starter goed gebruik maken van freelance opdrachten van Between?

Een goede start, is het halve werk

Het is een cliché die we allemaal kennen: een goede start, is het halve werk. Maar als het gaat om freelance opdrachten en werk als freelancer, dan geldt het cliché ook. Want het is niet voor niets een cliché. Je bent continue bezig met keuzes maken, overwegen of je bepaalde opdrachten wel of niet aanneemt of waar je in de toekomst heen wilt. Maar een begin kan ook heel moeilijk zijn, en juist een goede start is belangrijk om op den duur genoeg inkomsten te genereren en plezier te hebben in je werk.

Freelance opdrachten van Between kunnen je daarbij helpen, juist omdat de website zo overzichtelijk is en je een basis geeft voor de eerste periode. Twijfel je? Je hoeft niet direct in het diepe te springen en fulltime als zelfstandige aan het werk te gaan. Je kan ervoor kiezen om in loondienst te blijven als je dat bent en daarnaast je freelance opdrachten te gaan opstarten. Zo kan je langzaam aftasten waar jouw mogelijkheden maar ook beperkingen liggen en hoe je groei kan gaan maken. Want een freelancer groeit door de mogelijkheden te zien van de toekomst, maar ook zijn beperkingen te erkennen en deze om te zetten naar groei en mogelijkheden.

Freelance opdrachten van Between helpen je met de start, maar ook verder

Uiteindelijk zijn de freelance opdrachten van Between een goede opstart om als freelancer aan de slag te gaan. Ze kunnen een mooie basis geven naast je huidige werk en ze geven je een bepaalde zekerheid. Maar ook als je de overstap verder wilt maken kan je ze gebruiken en je business steeds verder uitbreiden. Vergeet daarnaast niet om ook gebruik te maken van je social media kanalen. Want tegenwoordig kunnen we niet meer zonder en als je daar een goed portfolio neer zet, zijn opdrachtgevers sneller geïnteresseerd. Daarnaast bouw je ook makkelijker een netwerk op en creëer je ook naamsbekendheid.

Freelance opdrachten van Between kunnen je dus helpen om een goede start te maken als je overweeg om meer tijd te gaan besteden als freelancer, of juist om te beginnen. Maar ze kunnen je op den duur ook verder helpen om meer uren te gaan werken als freelancer en je werk in loondienst verder af te bouwen.

Voor vragen kan je terecht bij de specialisten van Between.