sport

Tips om je nagels te stylen

128views

Nagellak is een cosmetisch artikel dat op de nagels wordt gebruikt en dat in verschillende kleuren verkrijgbaar is. Zo kunnen je nagels verstevigd, beschermd en mooi gekleurd worden. De kleur kan volledig worden aangepast aan je outfit of stemming. Het chippen van je gelakte nagel kan een van de meest irritante dingen zijn die kunnen gebeuren. Gelukkig zijn er veel manieren om dat te voorkomen. Hieronder staan ​​een aantal tips voor je om de stijl van je nagels langer te behouden. Dit artikel dient als richtlijn voor het voorkomen van afgebroken nagellak en voor de meest typische manicure fouten thuis.

Vergeet je nagels niet schoon te maken

Het is je misschien opgevallen dat nagelstylisten je nagels schoonmaken voordat ze ze lakt, zelfs als er nog geen nagellak op zat. Ze doen dit omdat natuurlijke oliën op je nagels die meestal via je vingertoppen worden overgedragen, kunnen voorkomen dat nagellak aan je nagels hecht. Als je je nagels thuis in je eentje stylet, moet je alle resterende nagellak van je nagels verwijderen voordat je je base coat aanbrengt. Dat moet je ook doen als je geen nagellak op hebt. Zorg ervoor dat je je handen wast met water en zeep om eventueel achtergebleven vet te verwijderen. Pas daarna kun je je nagels lakken en onder een gellak lamp leggen om te drogen.

Verander de richting van het vijlen niet

Je vergroot de kans op afbladderen en breken als je je nagelvijl op en neer gebruikt. Dit is zeker geen resultaat dat je wilt bereiken. Daarom is het belangrijk om je nagel voorzichtig in één richting te vijlen. Je kunt dit doen vanaf de rand van je nagels en naar het midden toe te vijlen. Je kunt de vijl ook vlak tegen je nagel houden en hem kantelen zodat je van net onderaf vijlt als je nagels al dun zijn. Zo zie je precies wat jedoet en voorkom je dat je te veel vijlt.

Vergeet je nagels niet te polijsten

Als je je nagels niet polijst, zullen de natuurlijke oliën in je nagels zich ophopen en residu achterlaten. Dit kan je manicure aantasten. Je nagels polijsten is als tandenpoetsen. Het verheldert en geeft je nagels een jeugdige uitstraling. Het verwijdert ook ribbels. Om dit te doen, kun je een typisch spons polijstblok kopen dat glad, zacht en niet overdreven schurend is. Wanneer de zijkanten van je nagels beginnen op te drogen en af ​​te pellen, kun je beginnen met het polijsten van je nagels.

Haast je niet met de stappen

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn nagelriemverwijderaars en oliën verschillende producten die niet tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Nagelriemverwijderaars werken als een exfoliërende therapie voor je nagelbedden. Aan de andere kant helpen oliën je nagels om te hydrateren. Begin door je nagelriemen voorzichtig terug te duwen met een sinaasappelhouten stokje nadat je ze hebt gemasseerd met een nagelriem behandeling. Dit helpt je niet alleen om je nagelriem van je nagelplaat te verwijderen, maar maakt het ook gemakkelijker om dode huidcellen veilig en effectief te verwijderen. Daarna kun je beginnen met het hydrateren van je nagelriemen door olie aan te brengen.

11 Comments

  1. Les raisons les plus courantes de l’infidélité entre couples sont l’infidélité et le manque de confiance. À une époque sans téléphones portables ni Internet, les problèmes de méfiance et de déloyauté étaient moins problématiques qu’ils ne le sont aujourd’hui.

  2. Copper scrap tracking Copper scrap value chain Metal scrap reprocessing center
    Copper cable scrap resale, Metal reclamation and recovery facility, Copper scrap extrusion

    Scrap metal inventory tracking, Copper scrap granulation, Copper cable scrap export pricing, Scrap metal reprocessing yard

Leave a Response