zakelijk

Tips voor het maken van een onderscheidend visitekaartje

Visitekaartje
247views

Een onderscheidend visitekaartje voor je bedrijf is een must als je wilt opvallen tussen de concurrentie. Met een goed ontwerp laat je meteen een goede eerste indruk achter bij de ontvanger van het kaartje. Maar hoe doe je dat nu, een onderscheidend visitekaartje laten drukken? Wij helpen je graag op weg met een aantal tips.

Tip 1: Kies de juiste drukker voor jou

Het kiezen van de juiste drukker is belangrijk. Gelukkig zijn er zijn veel drukkerijen waar je terecht kunt. Kies echter niet meteen de eerste de beste, maar vergelijk er een aantal in prijs en kwaliteit. Dankzij het internet hoef je niet meer per sé een drukkerij bij je in de buurt te zoeken, want online kan er tegenwoordig een hele hoop. En hier kun je ook meteen reviews lezen van andere klanten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Tip 2: Wees creatief, maar hou het simpel

Wil je een onderscheidend visitekaartje laten drukken, dan is het uiteraard zaak om creatief te zijn. Houd rekening met de kleuren en vormen van je huisstijl en zorg ervoor dat het jouw waarden uitstraalt. Dit kan door middel van de kleurkeuze, maar bijvoorbeeld ook door een mooie quote of slogan op je visitekaartje te zetten. Maak het echter niet te druk, want dat leidt alleen maar af. Houd het dus simpel. 

Tip 3: Voeg iets extra’s toe

Om nog iets meer op te vallen, kun je iets extra’s toevoegen aan je visitekaartje. We hadden het al over een mooie quote, maar je kunt bijvoorbeeld ook ruimte reserveren waar je een persoonlijke kortingscode in kunt vullen voordat je het kaartje overhandigt. Of wat dacht je van een persoonlijke boodschap? Ook met de vormen, kleuren en materialen kun je jezelf onderscheiden. Een visitekaartje dat knalrood is, ronde hoeken heeft, of van iets dikker papier, valt sneller op.

Leave a Response