auto & vervoerentertainmenthuis en tuinkledingmannenmens&gezondheidsportvrouwen

Tocht door de brievenbus? Zorg voor goede brievenbus tochtwering!

102views

Je woning isoleren, het is iets wat de meeste mensen de laatste weken veel bezig houdt. De energieprijzen gaan flink stijgen en daar balen we met zijn allen enorm van. Voor sommige huishoudens gaat de energierekening met honderden euro’s omhoog en valt daar helaas weinig aan te doen. Het enige wat je kan doen is je verbruik verminderen. Zorg ervoor dat de verwarming alleen aan staat wanneer dat echt nodig is, douche zo kort mogelijk en doe de lampen uit wanneer je niet in die ruimte aanwezig bent. Daarnaast is het verstandig om je huis goed te isoleren. Misschien kun je je daken en vloer voorzien van extra isolatiemateriaal. Géén isolerende ramen kunnen beplakt worden met speciaal isolerend raamfolie om toch het effect van HR++ glas te creëren en zo voor de nodige raamisolatie te zorgen. Ook kun je tochtstrips gebruiken om kieren van deuren en ramen af te plakken.

Voorkom tocht door de brievenbus
Wist je dat er ook veel tocht via de brievenbus naar binnen komt? Misschien is het iets waar je niet zo gauw aan denkt, maar wanneer je een brievenbus in je voordeur hebt zitten is dit natuurlijk een extra opening tussen binnen en buiten. Tocht kan hierdoor gemakkelijk naar binnen waaien. Vaak is zo’n deurbrievenbus wel afgesloten met een klepje, maar toch zorgt het vaak wel voor tocht helaas. Een brievenbus tochtwering borstel is perfect als isolatie voor je brievenbus. De borstel houdt de meeste tocht tegen. Het effect is duidelijk merkbaar. Voor slechts een tientje scoor je al een eenvoudige brievenbus tochtwering. Je hebt ook duurdere exemplaren, die hebben dan vaak ook nog een mooie aluminium, chroom of messing afwerking voor een mooie uitstraling!

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om je huis te isoleren. Je hebt vast nog niet alle opties toegepast. Soms kun je voor een paar euro al voor goede isolatie zorgen en zo tientallen, al dan niet honderden euro’s besparen op je energierekening!

1 Comment

Leave a Response