sport

Trouwpak kopen: 4 tips

133views

Yes. De grote vraag is gesteld en het geluk kan niet op: jullie gaan trouwen! Maar, help: en nu? Het avontuur gaat nu pas echt beginnen. Een bruiloft regelen is niet niks en daarbij wil je ook nog graag er goed uitzien in een pak waarin je je zelfverzekerd voelt. Je moet daarbij ook nog rekening houden met de levertijd en bij vrouwen kan dit wel maanden (!)  duren. Om deze reden willen we graag de mannen op sleeptouw nemen met onderstaande vier tips. Klaar voor?

#1 Ga zelf op onderzoek

Het avontuur is begonnen en de meningen vliegen om je oren: je schoonmoeder, vader of moeder weten al helemaal hoe je er het beste uit kunt zien op deze grote dag. Maar vergeet niet: het draait bij deze bruiloft om jouw en je geliefde en daarom is het goed om eerst zelf te oriënteren. Zo helpt Michael-Giso je bijvoorbeeld graag met een one-of-a-kind trouwkostuum. Of je nu op zoek bent naar een zomers, sportief of driedelig trouwpak.

#2 Maten opmeten

De pasvorm bij een trouwpak is cruciaal en daarom goed om te weten wat jouw maten zijn. Wanneer je je laat opmeten door een professional, dan weet je zeker dat het goed zit. Zo weet je precies welke maat pantalon je moet hebben of welke afmetingen het colbert moet hebben zodat ze perfect bij jou passen. Wanneer je meer inzicht hebt in je maten, dan brengt dat je weer naar een volgende stap om het juiste trouwpak te kopen.

#3 Keuze in stijl, kleur en materiaal

Het is goed om samen met je partner af te stemmen welke kleuren het beste bij de gelegenheid passen. Op internet staan namelijk zoveel verschillende keuzes vermeldt dat je soms door het bomen het bos niet meer kunt vinden. Het is daarbij aan te raden om een soort voorselectie te maken, waarbij je alvast kunt kijken naar welke stijl, kleur en materiaal jullie graag terug willen zien. En vergeet daarbij de details niet! Wat dacht je van bijpassende schoenen, riem of een mooie das? Genoeg keuzes om te maken dus.

#4 Geduld is een schone zaak

Er komt veel op je af bij het organiseren van je eigen bruiloft waardoor je ook de tijd moet nemen voor het kiezen van je eigen trouwpak. Haastige spoed is zelden goed en dat geldt ook voor de keuze van je kostuum. Plan er bijvoorbeeld een hele dag voor uit, trommel je vrienden op en combineer dit met een heerlijk biertje op het terras. Let op: bel vooraf de winkel om een reservering te maken of om te vragen wanneer het rustig is. Zo voorkom je een chaotische dag!

13 Comments

  1. Ao tirar fotos com um telefone celular ou tablet, você precisa ativar a função de serviço de posicionamento GPS do dispositivo, caso contrário, o telefone celular não pode ser posicionado.

  2. Industrial copper waste solutions Scrap copper yard Metal reclaiming and reclamation
    Copper cable scrap stripping, Scrap metal reprocessing, Copper scrap grades

    Scrap metal transportation logistics, Copper recycling compliance, Copper cable extraction, Environmental metal recycling practices

Leave a Response