MannenVrouwenzakelijk

Verzenddozen in verschillende formaten

Verzenddozen
931views

Ben je op zoek naar een nieuwe manier om jouw producten te verzenden naar jouw klanten? Overweeg dan eens de aanschaf van verzenddozen. Er zijn veel diverse verzenddozen waardoor er altijd wel een verzenddoos is die geschikt is voor jouw product. Zo zijn er de standaard vierkant verzenddozen, maar ook verzendkokers. Deze zijn ideaal voor wanneer je bijvoorbeeld een poster of een grote foto moet verzenden.

Kartonnen doos met autolock bodem

Voor extra gemak bij het inpakken van dozen, zijn kartonnen verzenddozen met een autolock bodem ideaal. Op het moment dat je deze kartonnen doos pakt, vouwt deze zich automatisch open door de autolock bodem. Vervolgens laat je doos goed staan door de bodem iets aan te drukken. Een ander groot voordeel van deze verzenddozen is dat er geen tape of plakband nodig is om de bodem vast te maken. Dit doet de doos automatisch.

Kartonnen postdozen

Een andere verzenddoos waar je voor kunt kiezen wanneer je kleinere producten moet verzenden, is de postdoos. Deze verzenddozen hoeven alleen nog in elkaar gevouwen te worden en zijn vervolgens klaar voor gebruik. Aan deze verzenddozen zit automatisch een plakstrip. Dit betekent dat je voor deze dozen ook geen tape nodig hebt. Deze dozen kun je onbedrukt bestellen, maar ook laten bedrukken met bijvoorbeeld je eigen bedrijfslogo.

Verzendkoker

Wanneer je langwerpige producten moet verzenden, zoals tl-buizen, metalen latten en dergelijke, is een verzendkoker dé ideale manier van verzenden. Beide uiteinden zijn voorzien van een klepsluiting. Deze kan stevig gesloten worden met de plakstrip die zich al in de doos zit. Verzendkokers zijn ook verkrijgbaar in diverse formaten waardoor je het precies kunt afstemmen op jouw product.

Aanschaffen van verzenddozen

Een partij waar je terecht kunt voor het aanschaffen van diverse verzenddozen is Rotimshop. Bij hen kun je de verzenddozen dan ook laten bedrukken. Wil je meer informatie over de diverse verzenddozen of het bedrukken van de kartonnen dozen? Kijk dan rond op hun website of neem contact op met hun klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over de diverse verzenddozen en het bedrukken ervan.

Leave a Response