Uncategorized

Voordelen van brede jaloezieen op maat

363views

Eigenlijk zijn de jaloezieën terug van weggeweest. Voorheen waren smalle witte aluminium jaloezieën in bijna elk huishouden te vinden. Tegenwoordig zijn het vooral de stoere brede jaloezieën die het populairst zijn. Met name de houten jaloezie 50 mm zwart is niet meer weg te denken. Wil jij zelf deze jaloezieën samenstellen? Dat kan via deze webshop. Wat zijn de voordelen?

1: Industriële look

Eén van de populairste stijlen momenteel is industrieel. Ook in je raamdecoratie kun je de combinatie van donkere kleuren en stoere materialen toepassen. Wat dacht je van brede houten jaloezieën? Dit past uitstekend dankzij het natuurlijke materiaal en de stoere uitstraling. Je kunt stoere jaloezieën zelf op maat samenstellen via www.jaloezieenexpert.nl/jaloezieen-op-maat. Bepaal de kleur, afmetingen, bediening en kies bijv. voor een stoere jaloezie ladderband.

Ook kun je gaan voor brede aluminium jaloezieën in een donkere kleur, zoals zwarte jaloezieën of antraciet jaloezieën. Heb jij ook een industriële stijl? Kenmerkend voor deze stijl zijn:

  • Donkere kleuren: zwart, grijs of donkergroen
  • Strak vormen in het design
  • Stoere materialen: hout, metaal en leder

2: Combineren met vitrages

Wat dacht je van brede houten jaloezieën? Dit past uitstekend dankzij het natuurlijke materiaal en de stoere uitstraling. Om het sfeervoller te maken, kun je vitrage gordijnen met jaloezieën combineren. Dit zorgt voor een extra gezellige uitstraling. Bovendien nog eens optimaal gebruik maken van de lichtinval en privacy. Deze combinatie geeft de ruimte iets meer sfeer en een fijnere akoestiek.

3: Brede badkamer jaloezieen

Hoewel de standaard houten jaloezieën niet geschikt zijn voor de badkamer, is er een nieuw materiaal met houtlook dat wél bestand is tegen vocht en water: PVC jaloezieën. Hier vind je deze jaloezieën met houtlook. Hier vind je de oplossing voor een natuurlijke uitstraling in de badkamer. Voordelen:

Leave a Response