Vrouwen

Vrouwen opgelet: deze spullen mogen niet ontbreken in je tas

Vrouwen opgelet: deze spullen mogen niet ontbreken in je tas
451views

De meeste vrouwen hebben altijd een tas bij zich. En dat is natuurlijk erg handig, want in zo’n tas kan je spullen doen die je zomaar ineens nodig zou kunnen hebben. Maar welke spullen kunnen er echt niet ontbreken in je tas? We zetten ze voor je op een rij.


Een telefoonoplader of powerbank


Een telefoon is tegenwoordig onmisbaar, maar aan een lege telefoon heeft helemaal niemand iets. Zorg er daarom voor dat je altijd een oplader bij je hebt, of beter zelfs: een oplader én powerbank. Schaf een extra oplader aan die je altijd in je tas laat. Zo kom je nooit zonder opgeladen telefoon te zitten!

Paracetamol


Hoofdpijn komt altijd op een ongewenst moment. Met een pakje paracetamol ben je goed voorbereid op ongewenste pijntjes en krampen. En bovendien maak je er ook nog eens vrienden mee. Hoe vaak hoor je collega’s wel niet vragen of er iemand een paracetamolletje op zak heeft?

Een waterfles


Genoeg water drinken is ontzettend belangrijk! Het bij je dragen van een waterfles zorgt ervoor dat je eerder geneigd bent om een slok water te nemen. Neem natuurlijk wel zo’n toffe herbruikbare fles in plaats van een wegwerpflesje. Dat is beter voor het milieu en een stuk hygiënischer.

Zakdoekjes


Zakdoekjes komen werkelijk waar altijd van pas. Of je nu je neus moet snuiten, een vieze tafel wilt afnemen of per ongeluk iets hebt gemorst op je broek: zakdoekjes zijn handig! Bovendien neemt een pakje zakdoekjes nauwelijks ruimte in.

Maandverband of tampon


De meeste vrouwen weten wel ongeveer wanneer ze ongesteld worden, maar soms gebeurt het toch een dag of paar dagen eerder dan gepland. Je kunt maar beter goed voorbereid zijn en voorkomen dat je met wc-papier in de weer moet. Ook onvoorbereide vriendinnen of collega’s zullen je dankbaar zijn.

Een tussendoortje


De dag kan zomaar eens anders verlopen dan verwacht. Het is dus altijd handig om iets te snacken bij je te hebben. Doe dus standaard een goed verpakte koek in je tas. Mocht de trein vertraging hebben of je afspraak uitlopen, heb je altijd iets bij de hand om het hongergevoel mee te onderdrukken.

Leave a Response