health

Waar ga jij het liefst uit eten in Enschede?

eten
51views

In het centrum van Enschede heb je veel goede en gezellige restaurants. Al deze restaurants hebben vaak hun eigen concept en zijn hierom ook erg verschillend van elkaar. Veel mensen hebben wel een lievelingsrestaurant waar zij het graagst naartoe gaan. Dit kan komen omdat het restaurant erg gezellig is of omdat het eten gewoon erg goed is. Waar ga jij het liefst uiteten? Ik ga het liefst naar één van de restaurants die in dit artikel genoemd worden.

Een chinees restaurant

In Enschede centrum is er een Chinees restaurant met een uniek concept. Dit Chinees restaurant in Enschede genaamd Asian Taste is namelijk een hotpot restaurant. Hotpotten is een soort fondue in Aziatische stijl. Je gaart groente en vlees in een grote ronde pan met bouillon. Deze hotpot staat in het midden van de tafel. Dit is een unieke beleving en erg geschikt om met een groot gezelschap te doen. 

Toch maar een visje

De Viszaak is ook een erg goed restaurant voor alle visliefhebbers. Dit is een visrestaurant in Enschede waar je heerlijke vis menu’s, broodjes, ovenschotels en zelfs pokebowls kunt krijgen. Voor elke visliefhebber is dit het beste visrestaurant. De Viszaak heeft twee vestigingen in Enschede. Het  maakt dus niet uit waar je bent in Enschede, je bent altijd dicht bij De Viszaak mocht je zin hebben in verse vis.

Andere mogelijkheden

Naast een goed chinees- en visrestaurant kent Enschede natuurlijk vele andere toprestaurants. De twee bovengenoemde restaurants zijn echte aanraders mocht je hier nog nooit zijn geweest. Natuurlijk heb je ook andere restaurants, zoals meerdere bistro’s, grillrooms, pizzeria’s en nog veel meer. Voor iedereen is er in Enschede wel een toprestaurant!

Leave a Response