sport

Waarom lippen opvullen?

126views

Elke vrouw wil volle en mooie lippen. Dit vanwege het feit dat dit een mooiere uitstraling geeft. Het doet vrouwen dan ook goed dat je tegenwoordig aan de hand van jouw persoonlijke voorkeur je lippen laat opvullen door een specialist. Jongere vrouwen en lippen opvullen horen meer en meer bij elkaar. Met lippen opvullen hopen mensen dat ze een sensuele, zwoele uitstraling krijgen. In de meeste gevallen lukt dat prima en in vergelijking met vroeger zijn de hedendaagse behandelingen veiliger en ook beter.

Lip fillers van het lichaamseigen hyaluronzuur

De lip fillers die vaak toegepast worden bestaan uit hyaluronzuur. Dat staat voor een veilige lipfiller en dus ook een veilige behandeling. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat het volume van de lippen vergroot wordt. Vaak wordt de liprand geïnjecteerd en worden de contouren van de lippen duidelijker zichtbaar. De liprand is de overgang van het lippenrood naar de gewone huid. Lippen opvullen betekent doorgaans dat de injectie in de bovenlip geplaatst wordt, al kan de onderlip ook op dezelfde manier behandeld worden. Ook in de onderlip is sprake van een veilige behandeling met hyaluronzuur.

Lippen opvullen wordt ook wel eens lip verjonging genoemd

Lippen opvullen betekent overigens niet per definitie dat de lippen altijd groter worden. Er is eerder sprake van lip verjonging. Lippen opvullen kan wel een toename van het lipvolume betekenen. Daarvan profiteren vooral vrouwen die al iets ouder zijn. Hou ouder je namelijk wordt, hoe meer volume er verloren gaat. De lippen worden dunner en er ontstaan vaak lijntjes rond de lippen. Dunner wordende lippen zorgen er indirect voor dat de mondhoeken van de vrouw wat gaat hangen. Lippen opvullen en je hebt er geen last van, want zo worden de lippen weer op het wenselijke volume gebracht.

De juiste hoeveelheid op de juiste plaats

Lippen opvullen is een cosmetische ingreep. Dat betekent dat je de behandeling uit eigen zak moet betalen. Veel vrouwen hebben dat er echter graag voor over, de lippen zijn nou eenmaal de blikvangers. Hyaluronzuur is een heldere gel en een stof die van origine ook in het menselijk lichaam voorkomt. De kneep zit hem vaak in het vakmanschap van de chirurg, want het opvullen van je lippen is in feite niets anders dan het op de juiste momenten de juiste hoeveelheid injecteren. De behandeling zorgt ervoor dat de lippen weer passen bij jouw persoonlijkheid. Je lippen gaan terug naar de natuurlijke vorm, met voldoende volume en voldoende stevigheid.

Werk zo ook littekens weg

Een veelgehoorde reden waarom vrouwen kiezen voor het opvullen van hun lippen is ook dat ze af willen van afhangende mondhoeken. Ook verdwijnen door de injecties de bekende rook rimpeltjes rondom de lippen. En zo kan lippen opvullen tegemoet komen aan de wensen van zowel de jonge als de oudere vrouw. Door de injecties kloppen de verhoudingen weer en krijgen smalle lippen volume. Ze worden voller. Vrouwen die littekens hebben op de lippen hebben eveneens baat bij de injecties, want van die littekens is amper nog iets te zien na een behandeling. En dat is uiteraard ook precies de bedoeling.

Leave a Response