Uncategorized

Wallen wegwerken: operatie of fillers?

166views

Heb jij te maken met wallen onder de ogen? Dat is erg vervelend aangezien de ogen erg belangrijk zijn voor onze uitstraling. Zodra wij mensen ontmoeten zijn wij gewend om naar de ogen te kijken. Ogen met grote kringen gaan ten koste van onze uitstraling en hiermee van de indruk die wij achterlaten bij mensen. Donkere kringen oftewel wallen onder de ogen kunnen leiden tot veel onzekerheid over je uiterlijk, waardoor het begrijpelijk is als je hier wat aan wenst te doen. Een van de opties die je hebt is kiezen voor fillers onder de ogen, een behandeling waarbij geen operatie noodzakelijk is. 

Oorzaken van wallen onder de ogen

Er zijn verschillende oorzaken te noemen voor de wallen onder de ogen, hetgeen ook wel traangoot genoemd wordt. De belangrijkste oorzaak heeft te maken met onvoldoende volume onder de ogen, waardoor de kringen zichtbaar zijn. Dit is vaak erfelijk bepaald, waardoor een traangoot behandeling de beste oplossing vormt. Na afloop van een traangootbehandeling heb je een jonge uitstraling. Een andere oorzaak heeft te maken met een jonge huid, hetgeen tevens erfelijk is bepaald. 

Ongezond leven

Naast de erfelijke redenen voor kringen onder de ogen gelden tevens een aantal redenen met betrekking tot jouw manier van leven. Indien je namelijk leeft op een manier waarbij er sprake is van onvoldoende rust dan zal dit extra wallen als gevolg hebben. Slechte voeding speelt tevens een rol, aangezien onvoldoende vitamine C kan leiden tot meer wallen. Je huid wordt dan bleker en er is sprake van minder doorbloeding. Ten slotte hebben alcohol, roken en drugs een slechte invloed op de huid. 

Kiezen voor een operatie

Als je de wallen onder de ogen wenst op te lossen dan kan je besluiten om een operatie uit te voeren. Kies hierbij altijd voor een professioneel, om zodoende de gewenste resultaten te bereiken. Je kan kiezen voor een onderooglidcorrectie en hiermee zorgen dat je nooit meer wordt aangesproken op de wallen onder de ogen. Bestudeer vooral wat deze ooglidcorrectie is en wat de resultaten van een behandeling zullen zijn. 

Methode van de operatie

De onderooglidcorrectie vindt plaats op een pijnloze manier, aangezien er sprake is van verdoving rond de ogen. Er wordt een sneetje gemaakt in het weefsel rond de ogen zodat overtollig vet kan worden verwijderd. Na zo’n anderhalf uur is de operatie voorbij en ben je in staat om de resultaten van de behandeling te bekijken.

Leave a Response