mens&gezondheid

Wat is een medium – een raadselachtige vraag glashelder beantwoord

Hemelswijs
700views

Misschien denk je bij een waarzegger aan een mysterieus iemand. Iemand die de sleutel heeft naar de poort van het hiernamaals. Een spiritueel begaafd mens die contact kan leggen tussen jou en je dierbare overledenen, iemand die elke route kent die begaanbaar is in het leven na de dood. Een helderziende is dan vaak de enige tot wie je je kunt wenden als je in contact wilt komen met een overledene. Maar… is een paragnost geen charlatan? Iemand die je kundig voor de gek houdt? Wat is een medium? Lees vooral verder voor antwoorden op deze vragen. 

Overwin vooroordelen over mediums

Je stelt jezelf natuurlijk wel bloot als je bij een helderziende aanklopt. Gedreven ben je op zoek naar antwoorden. Je hebt vragen en twijfels waardoor je in contact wilt treden met een dierbare die aan gene zijde is. Laten we eerst duidelijk maken dat heel veel waarzeggers beslist geen foptovenaars zijn die een communicatielijn met het hiernamaals faken. Er is altijd kaf tussen het koren maar een goede helderziende weet zeker de connectie tussen jou en een dierbare te maken. Antwoorden op “wat is een medium?” zijn:

• Paragnosten

• Waarzeggers

• Helderzienden

Wat is een medium voor overledenen?

Een paragnost is paranormaal begaafd en is dus in staat om dingen te doen die je gewoonlijk niet voor elkaar krijgt. Het medium kan boodschappen ontvangen vanuit de spirituele wereld, zo je wilt het ‘al’ of ‘gene zijde’. Die berichten krijg jij dan via de helderziende door. Regel je een persoonlijk consult met een waarzegger, dan ga je daar alsnog niet in je eentje naar toe. Want overledenen blijven je ook vanuit het hiernamaals volgen en zijn dan ook tijdens het consult dicht bij je en vaak snel op te pikken door de paragnost. Eigenlijk moet je mediums zien als een krachtige telefoonlijn tussen jou op aarde en een dierbare in de spirituele wereld waar uiteindelijk iedereen terechtkomt. Als de paragnost van je gestorven geliefden boodschappen krijgt, wordt dat een ‘reading’ genoemd.

Wat is een medium voor wijze geesten?

Vaak zullen de berichten van geliefden en oude bekenden komen die overleden zijn. Maar een helderziende kan ook boodschappen aan je doorgeven die eerder van engelen, demonen of geesten komen. Van spirituele entiteiten die een goed overzicht hebben van jouw leven, jouw problemen en uitdagingen. Zo kan een paragnost dus ook inzichten verstrekken via spirituele leermeesters. Inzichten die je twijfels, je onzekerheden of je angsten doen afnemen. Zelfs praktische vragen over je baan, je schulden, je huidige relatie of je opgroeiende kinderen kunnen gesteld. 

Kies verantwoord bij wie je je vragen neerlegt

Een goede paragnost is iets moeilijker te vinden dan de supermarkt maar er zijn er genoeg, ook in Nederland. Online kun je eerst op zoek gaan zodat je ook wat testimonials kunt lezen en je kunt verdiepen in de werkwijze van een helderziende. Of ga eens naar een paranormale beurs. Het is belangrijk dat je de waarzegger van je keuze gaat vertrouwen. Per slot van rekening ga je intieme en levensbelangrijke vragen stellen. Een echt ‘keurmerk’ voor mediums is er (nog) niet. Wat is een medium? Iedereen kan zich eigenlijk medium noemen, ook al is er geen spiritueel talent aanwezig. Heb je zelf misschien wel talent in die richting? Dan kun je ook overwegen om een cursus of zelfs een opleiding medium te gaan doen.

8 Comments

  1. Cuando sospechamos que nuestra esposa o esposo ha traicionado el matrimonio, pero no hay evidencia directa, o queremos preocuparnos por la seguridad de nuestros hijos, monitorear sus teléfonos móviles también es una buena solución, que generalmente te permite obtener información más importante..

  2. Scrap copper prices Copper scrap industry Scrap metal reduction
    Copper cable recycling and export, Scrap metal reclamation site, Scrap copper buyer

    Metal scrap recovery and reclamation, Copper scrap supply chain optimization, Copper cable recycling process, Scrap metal reclamation and repurposing

Leave a Response