zakelijk

Wat is het beste iPhone 13 hoesje?

43views

Je wilt natuurlijk je iPhone 13 vanaf het begin meteen goed beschermen tegen eventuele schade of valpartijen. Het kan altijd gebeuren dat je hem per ongeluk uit je handen laten vallen of dat hij ineens uit je broekzak valt. Dit wil je doen met het beste iPhone 13 hoesje natuurlijk. Wij gaan je vertellen welke dat is!

Eisen aan het telefoonhoesje

Voor de bescherming van je iPhone 13 zijn er veel opties mogelijk. Allemaal hebben ze hun eigen voordelen. Wat je het beste en fijnste iPhone 13 hoesje vindt is natuurlijk persoonlijk. De ene wil alleen bescherming en vind een bumper genoeg, wel dat een andere ook graag zijn pasjes en wat geld in zijn te hoesje kwijt wilt kunnen.

Een bumper is een rand die je om je de zijkanten van je telefoon heen doet. Als je telefoon valt dan zijn de hoekjes namelijk het meest kwetsbaar. De bumper beschermt dan dus ook alleen de zijkanten. Om ook de achterkant van de telefoon te beschermen kun je kiezen voor een standaard hoesje. Deze beschermt zowel de zijkanten als de achterkant van de telefoon. Wil je ook je scherm beschermen? Kan kun je kiezen voor een book case.

Het beste hoesje

Wat het beste hoesje is, is natuurlijk afhankelijk van welke eisen jij stelt aan een iPhone 13 hoesje. Als we over het algemeen bekijken dan is de book case het hoesje wat de meeste bescherming biedt voor je iPhone en daardoor dus het beste hoesje te noemen is.

Een book case boekje is een hoesje met een soort kaft, net als een boek. Deze kaft slaat over je telefoonscherm heen en beschermt deze dan dus ook goed. Het handige van dit hoesje is ook dat je in de kaft van het hoesje je belangrijkste pasjes en eventueel wat geld kunt doen. Zo hoef je geen tas meer mee te nemen en heb je een telefoonhoesje en portemonnee in 1.

Persoonlijke keuze

Naast dat het soort hoesje je persoonlijke keuze is, is er ook nog heel veel keuze in hoe dit hoesje er uit ziet. Alle soorten iPhone 13 hoesjes zijn te vinden in veel verschillende materialen, kleuren en zelf prints. Zo kun je zelf kiezen of je een zwart of roze hoesje wilt of juist een leuke afbeelding of tekst op je hoesje wilt hebben. Zo kun je een iPhone 13 hoesje kiezen die helemaal jouw smaak is en bij jouw stijl past.

Tip: iPhone-cases.nl

Leave a Response