auto & vervoerentertainmenthuis en tuinkledingmannenmens&gezondheidsportvrouwen

Wat je moet weten over een virtual office

114views

Wanneer je een eigen onderneming wilt starten, zijn er een aantal zaken die je moet regelen. Zo moet je je bedrijf registreren, wat soms makkelijker is gezegd dat gedaan. Zeker wanneer je een adres moet opgeven, is het waard om goed na te denken over welk adres je gebruikt. Vooral als je geen bedrijfsruimte nodig hebt, en dus gebruik maakt van een virtueel kantoor, is het een optie om te investeren in een zakelijk inschrijfadres. In dit artikel gaan we in op de belangrijkste dingen die je moet weten over het hebben van zo’n inschrijfadres.

Wat is een zakelijk adres?

Een zakelijk inschrijfadres is een adres dat je gebruikt voor zakelijke doeleinden. Dit adres wordt dus niet daadwerkelijk gebruikt als kantoor, maar enkel voor de contactgegevens. Het aanvragen van een zakelijk vestigingsadres biedt een aantal voordelen. Zo staat een inschrijfadres soms professioneler of kun je met behulp van een zakelijk inschrijfadres je privacy behouden. Zeker wanneer je je met je bedrijf in een kwetsbare positie bevindt wat persoonlijke informatie, is het geen slecht idee om te kijken naar een zakelijk adres. Ook kun je met een inschrijfadres vaak een zakelijk telefoonnummer aanvragen. Wil je meer weten over een virtual office? Dan kun je meer informatie over een vestigingsadres bij de KvK lezen op de website van een bedrijf als Zakelijkhuren24.

Het verschil tussen een zakelijk adres en een zakelijk inschrijfadres

Een zakelijk adres is niet precies hetzelfde als een zakelijk inschrijfadres. Beide adressen worden gebruikt voor zakelijke doeleinden, maar bij een zakelijk adres is er op dat adres ook een kantoor gevestigd waar een bedrijf zakenpartners of bezoekers kan verwelkomen. Als je daarentegen voor een virtueel kantoor kiest, heb je te maken met een zakelijk inschrijfadres. Er is dus geen kantoor gevestigd en het adres wordt enkel gebruikt ter correspondentie.

De voordelen en nadelen van een zakelijk adres

Het gebruiken van een virtueel kantoor en een bijbehorend adres heeft een aantal voordelen. Niet alleen hoef je je eigen huisadres niet zomaar openbaar te zetten, maar daarnaast betekent het ook nog eens dat je geen ruimte hoeft te huren. Je bent wat betreft de kosten dus een stuk goedkoper uit. Bovendien hoef je je met een virtueel kantoor geen zorgen te maken om het huren van een nieuwe bedrijfsruimte wanneer je onderneming begint te groeien. Toch zijn er ook nadelen verbonden aan het hebben van een zakelijk vestigingsadres. Zo is het bijvoorbeeld lastiger om het adres te bereiken, bijvoorbeeld om post op te halen. Ook kan het onduidelijkheid scheppen bij potentiële klanten als het niet volledig duidelijk is waar het (virtuele) kantoor precies is gevestigd.

SHARE ON FACEBOOK

1 Comment

Leave a Response