sport

Woningwaarde rapportage Zwolle

126views

Je bent op zoek naar een nieuwe woning en je wil je eigen woning verkopen. Dan wil je uiteraard weten wat de reële waarde is van jouw stulpje. Om de woningwaarde te bepalen kan je een rapport opvragen die jou een indicatie geeft. Zo ben je beter voorbereid op het gesprek met de verkoper of makelaar. 

Het gaat bij de waardebepaling uit van een normale staat van onderhoud. Heeft jouw woning speciale kenmerken? Dan kan de werkelijke waarde afwijken van wat het model berekent. 

Waardebepaling aan de hand van onderzoek

Bij iQMakelaar wordt het onderzoek uitgevoerd met hulpmiddelen van het Kadaster en Calcasa. Bij het Kadaster kan woninginformatie worden opgevraagd. Deze helpen bij het bepalen van de waarde van de woning. Dit doen ze door middel van het vergelijken van verkoopprijzen van woningen in een bepaald gebied of regio. Niet alleen het vergelijken maar ook naar de laatste trends op het gebied van de woningmarkt volgens zij tot op de voet. 

Verder wordt Calcasa gebruikt voor bepaalde data en statistieken. Calcasa is een onafhankelijk technologiebedrijf die een automatische waardebepaling kan uitvoeren. Op basis van een erkend model wordt er een nauwkeurige en betrouwbare bepaling uitgevoerd. Hier maakt iQMakelaars dan ook gebruik van. 

iQMakelaars doet voor jou een uitgebreid onderzoek om een goede inschatting te kunnen maken voor welke waarde de woning ongeveer verkocht gaat worden. Zo heb jij meer duidelijkheid. 

13 Comments

 1. Maintenant que de nombreuses personnes utilisent des téléphones intelligents, nous pouvons envisager le positionnement des téléphones mobiles via des réseaux sans fil ou des stations de base.

 2. Copper scrap legal considerations Copper scrap recycling regulations Scrap metal repurposing
  Copper cable scrap treatment, Environmental compliance in scrap metal industry, Copper scrap inventory control

  Metal reclamation and reclaiming yard, Industrial Copper scrap, Copper cable cleaning, Metal recovery services

 3. Aviator Spribe играть с бонусом казино
  It is a pity, that now I can not express – I am late for a meeting. I will be released – I will necessarily express the opinion on this question.

  Откройте для себя увлекательный мир игры Aviator Spribe играть на планшете вместе с нами!

Leave a Response