Huis en tuinKledingMannenVrouwen

Zo gooi jij je gadarobe om

Gadarobe
184views

Wat vind je van de kledingstijlen tegenwoordig? Vind je dat traditionele stijlen plaats moeten maken voor nieuwe trends? Vind je dat je jezelf meer wilt uiten en je beter wilt kleden? Als je graag wilt, dan is de bohemian stijl misschien iets voor jou. In deze blog gaan we meer vertellen over hippie kleding, ook wel bohemian genoemd. Er zijn veel verschillende soorten stijlen om uit te kiezen, het kiezen van kleding kan hierdoor zeer makkelijk worden, maar dit kan het ook weer moeilijker maken. Wil je meer weten over de bohemian stijl? Lees deze blog dan verder wij vertellen hier namelijk meer over.

Welke stijl heeft jouw voorkeur?

Hedendaags zijn er veel verschillende stijlen, hierdoor kan het moeilijk worden om uiteindelijk een keuze te maken. Maar echt een keuze maken tussen een stijl hoeft niet. Het kan zomaar zijn dat je in de zomer meer een boho-chic persoon bent die een bohemian jurk draagt, terwijl je in de winter meer van urban en casual houdt. Je hoeft per definitie dan ook niet een stijl te hebben, je kan ze ook combineren. Denk aan een bohemian jurk met een leren jasje er over. Dit maakt de outfit net wat stoerder, waardoor je meer in de casual stijl terecht komt. Maar je kan sneaker, een spijkerbroek en een zwierige blouse prima met elkaar combineren.

Overstappen naar een andere kledingstijl? Waarom niet!

Als je de kleding die in je kast hangt zat bent, dan is het misschien tijd om over te stappen naar een andere kledingstijl. Om daar mee te beginnen is het handig om naar andere kledingwinkels te gaan dan normaal. Anders kom je zo weer thuis met weer hetzelfde shirtje. Alle kleding hoeft niet gelijk weggegooid te worden, basic kleding is namelijk altijd welkom. Op deze manier kan je langzaam opbouwen met de nieuwe kledingstijl

Kleding aanschaffen bij Ibizamode

Wil je graag kleding in de bohemian stijl? Neem dan eens een kijkje op de website van Ibizamode. Deze partij heeft een ruim assortiment aan kleding, schoenen en sieraden. Als je geen genoeg kan krijgen van deze stijl kan je het zelfs doorvoeren in je huis, want Ibizamode heeft ook verschillende woonaccessoires. Deze accessoires laten de ruimte stralen! 

Leave a Response