fashionKledingMannen

Zo kies jij een goede mannen trui

Zo kies jij een goede mannen trui
906views

De zomer zit er op en de herfst maakt zijn intrede. Dat betekent niet alleen dat de lange dagen aan het strand verleden tijd zijn, ook de garderobe moet weer veranderd worden. Het is tijd om truien te kopen! Een goede trui moet er niet alleen leuk uitzien, maar moet natuurlijk ook lekker warm zijn om de koudere dagen door te komen. Er zijn honderden (web)winkels waar jij een mooie mannentrui kunt aanschaffen. Maar hoe zorg je ervoor dat je een stijlvolle en warme trui kiest naar jouw smaak? Hier vind je een aantal handige trui tips voor de man.

Ontdek je eigen stijl

Je kijkt als eerst naar je eigen stijl. Waar houd jij van, welke soort truien vind je mooi? Als je dit weet kun je de zoektocht een stuk makkelijker maken. Houd je van kabeltruien, truien in neutrale kleuren, truien van bepaalde merken, truien met teksten, truien met een ronde hals of truien met een v-hals? Deze en andere keuzes kun je maken als het gaat om de aankoop van een trui. Er zijn tientallen soorten truien en wanneer je jouw stijl in truien goed weet te omschrijven kun je veel makkelijker een of meerdere mooie truien vinden. Bij de meeste webwinkels kun je filteren op kleur, merk en stijl.

Je mogelijkheden met een budget

Bepaal van te voren ook je budget. Een mannentrui kopen hoeft niet veel geld te kosten. Heb je minder te besteden? Kijk dan niet bij dure merken of filter juist op de meer betaalbare merken. Ook is het altijd aan te raden om te kijken bij de sale van een winkel. Hier vind je soms prachtige mannen truien voor een lage prijs. De kortingen kunnen soms erg hoog oplopen en daar kun jij van profiteren. Het geld wat je overhoudt kun je weer besteden aan nog een trui of andere kledingstukken. Door op te letten en sale in de gaten te houden kun je met heel veel voordeel je wintergarderobe samenstellen!

Online shoppen: de oplossing voor wie niet van winkelen houdt

Houd je niet van winkelen maar wil je wel een aantal leuke truien in je kast hebben liggen? Online shoppen is dan de oplossing. Hierbij kun je gemakkelijk en snel op diverse websites kijken terwijl je pauze hebt op je werk, je in de bus zit onderweg naar huis of als je s’avonds lekker op de bank zit. Wil je er zeker van zijn dat je de leukste truien voor mannen vindt? Je kunt via Instagram en Pinterest inspiratie verzamelen van wat jij leuk vindt. Hier kun je al aan het einde van de zomer mee beginnen, zodat je op tijd voorzien bent van leuke kleding voor de herfst.

Controleer altijd de maat

Een andere tip voor het vinden van een goede mannen trui is het kiezen van de juiste maat. Het is niet juist om te denken dat je altijd dezelfde maat hebt als het gaat om dezelfde kledingstukken. Er zijn truien die juist wat strakker zitten en truien die van nature groot vallen. Dit staat meestal bij de online beschrijving van een trui; hierdoor weet je welke maat je moet kiezen. Wanneer je een dagje gaat winkelen is het altijd aan te raden om de truien die je leuk vindt te passen. Zo voorkom je dat je een verkeerde maat koopt en je hier thuis pas achter komt.

Leave a Response