Vrouwen

Zo organiseer je een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Zo organiseer je een onvergetelijk vrijgezellenfeest
412views

Gaat je vriendin trouwen en ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dan wil je natuurlijk wel dat de aanstaande bruid deze dag niet zomaar vergeet. Hoe je dit het beste kan doen? Wij geven je een aantal handige tips waar je vast goed mee uit de voeten kunt.

1. Nodig de belangrijke mensen uit

Met wie gaat de aanstaande bruid veel om? Bij een vrijgezellenfeest worden vaak de belangrijkste vrouwen uitgenodigd waar de bruid mee omgaat. Zo kan je denken aan vriendinnen, maar vergeet ook zeker zusjes, en moeders niet. Houd iedereen op de hoogte wanneer je het vrijgezellenfeest wilt houden, want dan kunnen zij aangeven of ze erbij zijn of niet. Ook kan je mensen vragen hoeveel budget ze kwijt willen voor het feest.

2. Zorg dat de aanstaande bruid de datum vrijhoudt

Vergeet ook niet om de aanstaande bruid op de hoogte te brengen dat zij de datum vrij moet houden. Je kan eventueel de partner in het complot betrekken, dat ze bijvoorbeeld die dag vrij moet houden voor een uitstapje of een verjaardag. Hoe leuk is het dat de aanstaande bruid verrast is en van niks weet?

3. Regel een activiteit

Weet je met hoeveel personen je komt en met welk budget er rekening moet worden gehouden? Dan is het tijd om eens rond te kijken naar een leuke activiteit. Vaak wordt er een vrijgezellenfeest gehouden in een leuke stad, zoals Amsterdam of Utrecht. In deze steden kan je een hoop activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan bootje varen of het doen van een workshop, zoals cocktail shaken.

4. Reserveer een gezellig restaurant

Als je met een grote groep vrouwen bij een restaurant aankomt dan kan het maar zo dat ze geen ruimte hebben. Bovendien waarderen restaurants het als je van te voren even een reservering plaatst. Zo weten zij ook wat ze kunnen verwachten en kan je misschien wel een verrassing regelen, zoals een leuk vuurwerkje bij het dessert.

5. Vergeet de cadeautjes niet

Tot slot is het belangrijk dat je de cadeautjes niet vergeet! Kies voor een lekkere fles wijn of ga misschien wel voor een heel spannend cadeau, denk bijvoorbeeld aan een buttplug.

Leave a Response