entertainment

Zo organiseer jij een knallend bedrijfsfeest!

bedrijfsfeest
492views

Als je heel hard werkt en altijd alle deadlines haalt, is het fijn om af en toe eventjes stoom af te kunnen blazen. Eventjes bijkomen van het drukke, hectische leven. Een bedrijfsfeest organiseren is de ideale manier om iedereen even te laten ontspannen van al het geleverde werk. Je mag natuurlijk ook lol maken samen met je team. Maar, wat is nou een goede manier om dit op een leuke manier te doen? Een bedrijfsfeest organiseren is het antwoord op deze lastige kwestie!

Kies een thema!

Een bedrijfsfeest is vaak nogal oubollig en standaard. Iedereen maakt een praatje met degene naast hem of haar en ondertussen eet je een lekkere snack uit de frituurpan. Dat is natuurlijk niet zo avontuurlijk. Allereerst kan je de boel wat opleuken door een vast thema te kiezen. Wat dacht je van horror of juist the roaring twenties? De keuze is reuze. Kom maar door met die bijpassende outfits!

Zorg voor overheerlijke hapjes en drankjes

Op de meeste bedrijfsfeestjes wordt bittergarnituur geserveerd samen met frisdrank. Dit is vrij mild. Je kan de boel ook heel anders aanpakken. Misschien kan je met je collega’s samen cocktails en mocktails (alcoholvrije cocktails) gaan maken om zo de sfeer wat te verhogen. Geen saai glas wijn of een koud biertje, nee, cocktails zorgen direct voor een wat losse sfeer. Daarnaast is het leuk om aan iedere deelnemer te vragen of hij/zij wat mee kan nemen van thuis. Een lekkere cheesecake of zelfgebakken kaasstengels zorgen voor een authentiek gevoel. Zo kan je gelijk kijken wat voor vlees je in de kuip hebt: zijn het ervaren keukenprinsen of keukenprinsessen, of kunnen ze de keuken maar beter links laten liggen? Je kan zo met zijn allen lekker smullen van ieders bakkunsten. Onwijs gezellig!

Een dj boeken maakt het helemaal af

Muziek is de echte sfeermaker op zo’n bedrijfsfeest. Lekker met elkaar dansen op de nieuwste hits van Dus Lipa of Ed Sheeran, niets is leuker dan dat! Helaas vinden ook veel mensen dit maar een saaie bedoening. Je zet de Top 40 op shuffle en klaar is kees. Het is inderdaad niet erg spannend en lastig om dit voor elkaar te krijgen. Een dj boeken is de manier om je bedrijfsfeest wat meer pit te geven. Een dj heeft vaak de nieuwste hits ter beschikking en kan een gave remix maken waar je helemaal uit je plaat op kan gaan. Succes gegarandeerd!

Leave a Response